SUNVENTOSUNVENTO
САНВЕНТО - професійне проектування освітлення.
☎ +380981565511 ☎ +380503124404
compare_arrows0

Положення про захист персональних даних

Положення про обробку і захист персональних даних у базах персональних даних, власником яких є продавець

1. Загальні поняття та сфера застосування.

2. Мета використання персональних даних.

3. Порядок обробки персональних даних: отримання згоди, повідомлення про права та дії з персональними даними суб’єкта персональних даних.

4. Місцеперебування бази персональних даних.

5. Умови розкриття інформації про персональні дані третім особам.

6. Захист персональних даних: способи захисту, відповідальна особа, працівники, які безпосередньо здійснюють обробку та/або мають доступ до персональних даних у зв’язку з виконанням своїх службових обов’язків, термін зберігання персональних даних.

7. Права суб’єкта персональних даних.

8. Порядок роботи з запитами суб’єкта персональних даних.

9. Державна реєстрація бази персональних даних.

1. Загальні поняття та сфера застосування.

1.1. Визначення термінів:

база персональних даних — іменована сукупність упорядкованих персональних даних в електронній формі та/або у формі картотек персональних даних;

відповідальна особа — визначена особа, яка організовує роботу, пов’язану із захистом персональних даних при їх обробці відповідно до закону;

власник бази персональних даних — фізична або юридична особа, якій законом або за згодою суб’єкта персональних даних надано право на обробку цих даних, яка затверджує мету обробки персональних даних у цій базі даних, встановлює склад цих даних та процедури їх обробки, якщо інше не визначено законом;

Державний реєстр баз персональних даних — єдина державна інформаційна система збору, накопичення та обробки відомостей про зареєстровані бази персональних даних;

загальнодоступні джерела персональних даних — довідники, адресні книги, реєстри, списки, каталоги, інші систематизовані збірники відкритої інформації, які містять персональні дані, розміщені та опубліковані з відома суб’єкта персональних даних. Не вважаються загальнодоступними джерелами персональних даних соціальні мережі та інтернет-ресурси, в яких суб’єкт персональних даних залишає свої персональні дані (окрім випадків, коли суб’єктом персональних даних прямо зазначено, що персональні дані розміщені з метою їх вільного поширення та використання);

згода суб’єкта персональних даних — будь-яке задокументоване, добровільне волевиявлення фізичної особи щодо надання дозволу на обробку її персональних даних відповідно до сформульованої мети їх обробки;

знеособлення персональних даних — вилучення відомостей, які дають змогу ідентифікувати особу;

обробка персональних даних — будь-яка дія або сукупність дій, здійснених повністю або частково в інформаційній (автоматизованій) системі та/або в картотеках персональних даних, які пов’язані зі збиранням, реєстрацією, накопиченням, зберіганням, адаптуванням, зміною, поновленням, використанням і поширенням (розповсюдженням, реалізацією, передачею), знеособленням, знищенням відомостей про фізичну особу;

персональні дані — відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яку ідентифіковано або може бути конкретно ідентифіковано;

розпорядник бази персональних даних — фізична чи юридична особа, якій володільцем бази персональних даних або законом надано право обробляти ці дані. Не є розпорядником бази персональних даних особа, якій володільцем та/або розпорядником бази персональних даних доручено здійснювати роботи технічного характеру з базою персональних даних без доступу до змісту персональних даних;

суб’єкт персональних даних — фізична особа, стосовно якої відповідно до закону здійснюється обробка її персональних даних;

третя особа — будь-яка особа, за винятком суб’єкта персональних даних, володільця чи розпорядника бази персональних даних та уповноваженого державного органу з питань захисту персональних даних, якій володільцем чи розпорядником бази персональних даних здійснюється передача персональних даних відповідно до закону;

особливі категорії даних — персональні дані про расове або етнічне походження, політичні, релігійні або світоглядні переконання, членство в політичних партіях та професійних спілках, а також даних, що стосуються здоров’я чи статевого життя.

2. Мета використання персональних даних

Ваші персональні дані використовуються в цілях забезпечення надання Інтернет-сервісів Сайту, обміну інформацією/новинами, відносин у сфері реклами та комунікації відповідно та для виконання законів України, зокрема, але не винятково: «Про захист персональних даних», «Про ратифікацію Конвенції про захист осіб у зв'язку з автоматизованою обробкою персональних даних та Додаткового протоколу до Конвенції про захист осіб у зв'язку з автоматизованою обробкою персональних даних стосовно органів нагляду та транскордонних потоків даних», «Про інформацію», «Про рекламу», «Про телекомунікації», «Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах», «Про державну підтримку засобів масової інформації та соціальний захист журналістів», а також відповідно до Правил використання сайту та інших актів, що регулюють діяльність Компанії.

3. Порядок обробки персональних даних: отримання згоди, повідомлення про права та дії з персональними даними суб’єкта персональних даних

3.1. Згода суб’єкта персональних даних має бути добровільним волевиявленням фізичної особи щодо надання дозволу на обробку її персональних даних відповідно до сформульованої мети їх обробки. Згода суб’єкта персональних даних може бути надана у наступних формах: • документ на паперовому носії з реквізитами, що дає змогу ідентифікувати цей документ і фізичну особу; • електронний документ, який має містити обов’язкові реквізити, що дають змогу ідентифікувати цей документ та фізичну особу. Добровільне волевиявлення фізичної особи щодо надання дозволу на обробку її персональних даних доцільно засвідчувати електронним підписом суб’єкта персональних даних. • відмітка на електронній сторінці документа чи в електронному файлі, що обробляється в інформаційній системі на основі документованих програмно-технічних рішень.

3.2. Згода суб’єкта персональних даних надається під час оформлення цивільно-правових відносин відповідно до чинного законодавства.

3.3. Повідомлення суб’єкта персональних даних про включення його персональних даних до бази персональних даних, права, визначені Законом України «Про захист персональних даних», мету збору даних та осіб, яким передаються його персональні дані здійснюється під час оформлення цивільно-правових відносин відповідно до чинного законодавства.

3.4. Обробка персональних даних про расове або етнічне походження, політичні, релігійні або світоглядні переконання, членство в політичних партіях та професійних спілках, а також даних, що стосуються здоров’я чи статевого життя (особливі категорії даних) забороняється.

4. Місцеперебування бази персональних даних

4.1. Бази персональних даних знаходяться за адресою продавця.

5. Умови розкриття інформації про персональні дані третім особам

5.1. Порядок доступу до персональних даних третіх осіб визначається умовами згоди суб'єкта персональних даних, наданої володільцю персональних даних на обробку цих даних, або відповідно до вимог закону. Порядок доступу третіх осіб до персональних даних, які знаходяться у володінні розпорядника публічної інформації, визначається Законом України «Про доступ до публічної інформації», крім даних, які отримує Міністерство фінансів України від інших органів під час здійснення повноважень з контролю за дотриманням бюджетного законодавства в частині моніторингу пенсій, допомог, пільг, субсидій, інших соціальних виплат

5.2. Доступ до персональних даних третій особі не надається, якщо зазначена особа відмовляється взяти на себе зобов’язання щодо забезпечення виконання вимог Закону України «Про захист персональних даних» або неспроможна їх забезпечити.

5.3. Суб’єкт відносин, пов’язаних з персональними даними, подає запит щодо доступу (далі — запит) до персональних даних володільцю бази персональних даних.

5.4. У запиті зазначаються: • прізвище, ім’я та по батькові, місце проживання (місце перебування) і реквізити документа, що посвідчує фізичну особу, яка подає запит (для фізичної особи — заявника); • найменування, місцезнаходження юридичної особи, яка подає запит, посада, прізвище, ім’я та по батькові особи, яка засвідчує запит; підтвердження того, що зміст запиту відповідає повноваженням юридичної особи (для юридичної особи — заявника); • прізвище, ім’я та по батькові, а також інші відомості, що дають змогу ідентифікувати фізичну особу, стосовно якої робиться запит; • відомості про базу персональних даних, стосовно якої подається запит, чи відомості про володільця чи розпорядника цієї бази; • перелік персональних даних, на які подано запит; • мета запиту.

5.5. Строк вивчення запиту на предмет його задоволення не може перевищувати десяти робочих днів з дня його надходження. Протягом цього строку володілець бази персональних даних доводить до відома особи, яка подає запит, що запит буде задоволене або відповідні персональні дані не підлягають наданню, із зазначенням підстави, визначеної у відповідному нормативно-правовому акті. Запит задовольняється протягом тридцяти календарних днів з дня його надходження, якщо інше не передбачено законом.

5.6. Усі працівники володільця бази персональних даних зобов’язані додержуватися вимог конфіденційності щодо персональних даних.

5.7. Відстрочення доступу до персональних даних третіх осіб допускається у разі, якщо необхідні дані не можуть бути надані протягом тридцяти календарних днів з дня надходження запиту. Водночас загальний термін розв'язання питань, порушених у запиті, не може перевищувати сорок п’ять календарних днів.

5.8. Повідомлення про відстрочення доводиться до відома третьої особи, яка подала запит, у письмовій формі з роз’ясненням порядку оскарження такого рішення.

5.9. У повідомленні про відстрочення зазначаються: • прізвище, ім’я та по батькові посадової особи; • дата відправлення повідомлення; • причина відстрочення; • строк, протягом якого буде задоволено запит.

5.10. Відмова у доступі до персональних даних допускається, якщо доступ до них заборонено відповідно до закону.

5.11. У повідомленні про відмову зазначаються: • прізвище, ім’я, по батькові посадової особи, яка відмовляє у доступі; • дата відправлення повідомлення; • причина відмови.

5.12. Рішення про відстрочення або відмову у доступі до персональних даних може бути оскаржено до уповноваженого державного органу з питань захисту персональних даних, інших органів державної влади та органів місцевого самоврядування, до повноважень яких належить здійснення захисту персональних даних, або до суду.

6. Захист персональних даних

6.1. Володільці, розпорядники персональних даних та треті особи зобов’язані забезпечити захист цих даних від випадкових втрати або знищення, від незаконної обробки, у тому числі незаконного знищення чи доступу до персональних даних відповідно до законодавства України.

7. Права суб’єкта персональних даних

7.1. Суб’єкт персональних даних має право:

• знати про місцезнаходження бази персональних даних, яка містить його персональні дані, її призначення та найменування, місцезнаходження та/або місцепроживання (перебування) володільця чи розпорядника цієї бази або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом; • отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані, що містяться у відповідній базі персональних даних; • на доступ до своїх персональних даних, що містяться у відповідній базі персональних даних; • отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи зберігаються його персональні дані у відповідній базі персональних даних, а також отримувати зміст його персональних даних, які зберігаються; • пред’являти вмотивовану вимогу із запереченням проти обробки своїх персональних даних органами державної влади, органами місцевого самоврядування при здійсненні їхніх повноважень, передбачених законом; • пред’являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником цієї бази, якщо ці дані обробляються незаконно чи є неправдивими; • на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв’язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є неправдивими чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи; • звертатися з питань захисту своїх прав щодо персональних даних до органів державної влади, органів місцевого самоврядування, до повноважень яких належить здійснення захисту персональних даних; • застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних.

8. Порядок роботи з запитами суб’єкта персональних даних

8.1. Суб’єкт персональних даних має право на одержання будь-яких відомостей про себе у будь-якого суб’єкта відносин, пов’язаних з персональними даними, без зазначення мети запиту, крім випадків, установлених законом.

8.2. Доступ суб’єкта персональних даних до даних про себе здійснюється безоплатно.

8.3. Суб’єкт персональних даних подає запит щодо доступу (далі — запит) до персональних даних володільцю бази персональних даних. У запиті зазначаються: • прізвище, ім’я та по батькові, місце проживання (місце перебування) і реквізити документа, що посвідчує особу суб’єкта персональних даних; • інші відомості, що дають змогу ідентифікувати особу суб’єкта персональних даних; • відомості про базу персональних даних, стосовно якої подається запит, чи відомості про володільця чи розпорядника цієї бази; • перелік персональних даних, на які подано запит.

8.4. Термін вивчення запиту на предмет його задоволення не може перевищувати десяти робочих днів з дня його надходження.

8.5. Протягом цього терміну володілець бази персональних даних доводить до відома суб’єкта персональних даних, що запит буде задоволено або відповідні персональні дані не підлягають наданню, із зазначенням підстави, визначеної у відповідному нормативно-правовому акті.

8.6. Запит задовольняється протягом тридцяти календарних днів з дня його надходження, якщо інше не передбачено законом.

9. Державна реєстрація бази персональних даних

9.1. Державна реєстрація баз персональних даних здійснюється відповідно до статті 9 Закону України «Про захист персональних даних».

Зворотній зв'язок

SUNVENTO
location_onКиїв, 02125, вул. Старосільська, 1Е, оф. 204.
phone+380981565511, +380503124404
emailweb@sunvento.com
access_timeПонеділок - Пятниця

Надіслати

account_circle
email
mode_edit

Нові надходження

more_vertСвітлодіодний настінно-стельовий лінійний світильник NVC NLED492A06 18W 4000K K48

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
735.00₴Без ПДВ: 612.50₴
Світлодіодний настінно-стельовий світильник NVC NLED492A06 18W 4000K K48close
  • Основні характеристики
    Напруга, В110-240 В
    Потужність, Вт18
    Ступінь захистуIP20
    Температура світла4000K
  • Додаткові характеристики
    Гарантійний термін, міс.24
    Колір корпусуКремово-білий 66
    Кут розсіювання120
    Передача кольору CRI80
    Термін служби, год30000
    Світність, Лм1500
  • Розміри і вага
    Тип світильникаЛінійні світильники
    Кількість товару в упаковці4
    Розміри упак. (ДхШхВ)65.00cm x 24.00cm x 14.00cm
    Вага7кг
  • Опис

    Світлодіодний офісний настінно-стельовий світильник NVC NLED492A06 18W 4000K K48. Світність, Лм 1500. Термін служби, год 30000.

more_vertТрековий світлодіодний світильник NVC TLED320C 24W 3000K 38° білий

starstarstarstarstar
1190.00₴Без ПДВ: 991.67₴
Трекові світильники TLED320C 24W 3000K 38° білийclose
  • Основні характеристики
    Напруга, В110-240 В
    Потужність, Вт24
    Ступінь захистуIP20
    Температура світла3000K
  • Додаткові характеристики
    Гарантійний термін, міс.36
    Колір корпусуБілий глянцевий 19
    Кут розсіювання38
    Передача кольору CRI80
    Термін служби, год30000
    Світність, Лм1400
  • Розміри і вага
    МонтажТрек T3 (однофазний)
    Тип світильникаТрекові світильники
    Кількість товару в упаковці12
    Розміри упак. (ДхШхВ)34.00cm x 33.00cm x 25.00cm
    Вага6кг
  • Опис

    Трековий світлодіодний світильник NVC TLED320C 24W 3000K 38° білий, індексом передачі кольору CRI >80. Термін служби не менше 30000 годин.

more_vertТрековий світлодіодний світильник NVC TLED320C 24W 3000K 24° білий

starstarstarstarstar
1190.00₴Без ПДВ: 991.67₴
Трекові світильники TLED320C 24W 3000K 24° білийclose
  • Основні характеристики
    Напруга, В110-240 В
    Потужність, Вт24
    Ступінь захистуIP20
    Температура світла3000K
  • Додаткові характеристики
    Гарантійний термін, міс.36
    Колір корпусуБілий глянцевий 19
    Кут розсіювання24
    Передача кольору CRI80
    Термін служби, год30000
    Світність, Лм1400
  • Розміри і вага
    МонтажТрек T3 (однофазний)
    Тип світильникаТрекові світильники
    Кількість товару в упаковці12
    Розміри упак. (ДхШхВ)34.00cm x 33.00cm x 25.00cm
    Вага6кг
  • Опис

    Трековий світлодіодний світильник NVC TLED320C 24W 3000K 24° білий, індексом передачі кольору CRI >80. Термін служби не менше 30000 годин.

more_vertСвітлодіодний лінійний настінно-стельовий світильник NVC NLED491A06 18W 4000K

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
735.00₴Без ПДВ: 612.50₴
Світлодіодний лінійний настінно-стельовий світильник NVC NLED491A06 18W 4000Kclose
  • Основні характеристики
    Напруга, В110-240 В
    Потужність, Вт18
    Ступінь захистуIP20
    Температура світла4000K
  • Додаткові характеристики
    Гарантійний термін, міс.24
    Колір корпусуКремово-білий 66
    Кут розсіювання120
    Передача кольору CRI80
    Термін служби, год30000
    Світність, Лм1500
  • Розміри і вага
    Тип світильникаЛінійні світильники
    Кількість товару в упаковці4
    Розміри упак. (ДхШхВ)65.00cm x 24.00cm x 19.00cm
    Вага2кг
  • Опис

    Світлодіодний офісний лінійний настінно-стельовий світильник NVC NLED491A06 18W 4000K. Світність, Лм 1500. Термін служби, год 30000.

more_vertТрековий світлодіодний світильник NVC TLED320A 12W 4000K 38° чорний

starstarstarstarstar
1036.00₴Без ПДВ: 863.33₴
Трекові світильники TLED320A 12W 4000K 38° чорнийclose
  • Основні характеристики
    Напруга, В110-240 В
    Потужність, Вт12
    Ступінь захистуIP20
    Температура світла4000K
  • Додаткові характеристики
    Гарантійний термін, міс.36
    Колір корпусуЧорний 04
    Кут розсіювання38
    Передача кольору CRI80
    Термін служби, год30000
    Світність, Лм810
  • Розміри і вага
    МонтажТрек T3 (однофазний)
    Тип світильникаТрекові світильники
    Кількість товару в упаковці12
    Розміри упак. (ДхШхВ)34.00cm x 33.00cm x 23.00cm
    Вага5кг
  • Опис

    Трековий світлодіодний світильник NVC TLED320A 12W 4000K 38° чорний, індексом передачі кольору CRI >80. Термін служби не менше 30000 годин.

more_vertСвітлодіодна панель NVC NDLLED9293R 6W 3000K Колір білий IP20 470Lm

starstarstarstarstar
560.00₴Без ПДВ: 466.67₴
Світлодіодна панель NVC NDLLED9293R 6W 3000Kclose
  • Основні характеристики
    Напруга, В220-240 В
    Потужність, Вт6
    Ступінь захистуIP20
    Температура світла3000K
  • Додаткові характеристики
    Гарантійний термін, міс.36
    Колір корпусуБілий 99
    Кут розсіювання100
    Передача кольору CRI80
    Термін служби, год30000
    Світність, Лм470
  • Розміри і вага
    МонтажВрізний
    Тип світильникаПотолочные минипанели
    Розмір настановного отвору, мм90 мм
    Кількість товару в упаковці36
    Розміри упак. (ДхШхВ)38.00cm x 37.00cm x 21.00cm
    Вага9кг
  • Опис

    Світлодіодна панель NVC NDLLED9293R 3000K потужністю 6Вт, світловим потоком 470Lm призначений для офісних і торгових приміщень.